Kristalon Podzim - 500g
Popis
KRISTALON Podzim je speciální krystalické, vodorozpustné ES hnojivo, které díky vysokému obsahu draslíku podporuje lepší vyzrávání pletiv a bezproblémové přezimování rostlin, chrání před vymrzáním. Podzimní hnojivo je určeno pro jahody, okrasné dřeviny, růže, ovocné stromy a keře - angrešt, maliny, ostružiny, vinná réva, rybíz a další.
-
poměr živin N-P-K (6-12-36) + 3 % Mg + 8 % S + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn
-
mikroprvky jako rostlinné „vitamíny“ pro výbornou kondici rostlin
-
aplikuje se zálivkou nebo postřikem (1 - 4 aplikace dle typu rostliny od poloviny srpna do poloviny září)
-
dávkování: 2 odměrky (2 x 10 g) hnojiva do 10 l vody
KRISTALON Podzim je speciální krystalické, vodorozpustné ES hnojivo, které díky vysokému obsahu draslíku podporuje lepší vyzrávání pletiv a bezproblémové přezimování rostlin, chrání před vymrzáním. Podzimní hnojivo je určeno pro jahody, okrasné dřeviny, růže, ovocné stromy a keře - angrešt, maliny, ostružiny, vinná réva, rybíz a další.
Doporučené dávkování:
Do 10 l konve vody vsypeme 2 odměrky hnojiva (1 odměrka = 10ml – odpovídá 10 g hnojiva), krátce zamícháme a po cca 30 sec. je roztok připraven k zálivce (postačí na 5m2 plochy). Zálivku s hnojivem provádíme na mírně vlhký substrát. Hnojivo je velmi vhodné též k přihnojování na list formou postřiku nebo zálivky. Na list nepřihnojujeme na přímém slunečním záření. Uvedené dávky vyjadřují orientační potřebu živin, při konkrétním stanovení dávky vycházíme z půdní zásoby živin a potřeby rostlin.
Výhody použití hnojiva:
-
hnojení Kristalonem umožňuje sladit množství dodávaných živin s potřebami rostliny
-
díky svému složení umožňuje lepší vyzrávání pletiv a lepší přezimování rostlin
-
vhodné pro okrasné dřeviny, růže, ovocné stromy a keře, jahody, popř. brambory
-
lze použít i jako hnojivo na list při nedostatku draslíku
Poměr živin N-P-K (6-12-36) + 3 % Mg + 8 % S + mikroprvky B, Mo, Fe, Cu, Mn, Zn
Ochranná lhůta: 0 dní!
Doba použitelnosti: neomezená, hnojivo ES
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.